Perfekt och naturligt leende, vår passion

Om oss

Tandestetik Stockholms mål är att förhindra tand- och munsjukdomar, ge dig ett trevligt leende och därmed mer njutning och livskvalitet. Vi erbjuder både vanlig tandvård och avancerade behandlingar. Våra tandläkare fokuserar på smärtbehandling och avsätter gott om tid för att lyssna på dig och dina behov. Vi välkomnar även dig som lider av tandläkarskräck. Hos oss är det du som är i centrum. Patienten involveras i fastställandet av behandlingsprocessen och väljer behandlingsalternativ som passar dennes behov.

De flesta dentala problem måste behandlas så snart som möjligt. Ju längre man väntar på behandling desto allvarligare och omfattande kan problemet och smärtan bli. I vissa fall kan en obehandlad tandinfektion sprida sig till centrala delar av kroppen och ge mycket allvarliga komplikationer. Har du tandvärk, tandabscess, bruten framtand, trasig protes, eller förlorade du nyligen en fyllning? Kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan hjälpa dig samma dag. Vår klinik är utrustad för att hantera patienter som behöver akutvård. Vi har kapacitet att ta emot nya patienter och kan ge akuthjälp på dagen.

Tandläkarskräck är ett allvarligt socialt problem som behöver mer uppmärksamhet. Det finns en utbredd fobi och många avstår från att söka tandläkarhjälp på grund av tidigare dåliga erfarenheter. Vi fokuserar på smärtfri behandling och välkomnar patienter som lider av tandvårdsrädsla. Vi lyssnar på dig och dina behov. Läs mer om tandvårdsrädsla och se hur vi kan hjälpa dig.

Vi på Tandestetik Stockholm använder oss av vår expertis för att ge dig en trygg och smärtfri behandling.